Pop-up expositie MIET-AIR

Posted on

Pop-up expositie Kunstcollectief Gelderse Poort bij MIET AIR in Beers op 10 en 11 juni. Entree GRATIS. Openingstijden: 12.00-17.00 uur

Om ca. 15.00 uur bronsgietdemonstratie op beide dagen. Hans Hamers treedt op zaterdagmiddag op.

Wij staan er niet alleen, deze mooie mensen en kunstenaars vindt je er ook: Marjolijn Rigtering Atelier Landfort – Sabrine Swanenberg Conny Koster Distorted creators Donderkop Eljada Van Muijden Studio Truus Verwielen Annette Lentjes Marjon Meulenbrugge-Heijnen Anne Kool Dorien Alink Maurice Kummer Nicoline Hendriks Pieter Van Bernebeek Schilder Twan Otters Pauline Lutters Geert van den Broeck Nick Cillessen Hanneke van den Bergh Rita Oostendorp Kunstcollectief Gelderse Poort @MarionHeijkers Gerard Neijenhuis Andrea Hofsteede Ineke van Middelkoop Vera Kersten@Yolba Smit