Workshop | block print

Maak met behulp van een houten vorm, een stempel, waarmee je vervolgens afdrukken gaat maken. Je kunt kiezen tussen 4 afdrukken op a4 formaat, of 10 ansichtkaarten (beide 200 grams papier).

Je begint met een korte uitleg over druktechnieken waarna je aan de slag gaat met het maken van een eigen ontwerp. Deze ga je vervolgens uitzagen en lijmen op een blok zodat je kunt gaan afdrukken.

Je kunt bij het afdrukken kiezen voor print inkt of acrylverf.

De workshop duurt van 9:00 tot 14:00 en je krijgt daar lunch en koffie of thee bij.

Zowel de koffie/thee als de lunch worden geserveerd in (S)MAAK, een kleine bar achterin de werkplaats waar de workshops gehouden worden. Wij houden van goede koffie van vers gemalen boontjes en hebben naast de gewone zakjes thee, ook thee van eigen hand en land. We proberen een gezonde en lekker lunch voor te zetten en houden rekening met eventuele diëten en allergieën.

Het is ook mogelijk om een hele dag een workshop te doen of om bijvoorbeeld de middag te kiezen. De workshop is voor minimaal 2 tot maximaal 4 personen.

Een workshop kost 60 euro per persoon, inclusief materiaalkosten. Een dagworkshop kost 100 euro per persoon, je kunt dan meer of verschillende afdrukken maken. Voor meer informatie kun je mailen naar info@distortedcreators.nl of maak gebruik van ons contactformulier.