Workshop | block/lino print

Maak met behulp van een houten vorm of een linosnede, een stempel, waarmee je vervolgens afdrukken gaat maken. Je kunt kiezen tussen 4 afdrukken op a4 formaat, of 10 ansichtkaarten (beide 200 grams papier). Wil je meerdere drukgangen (kleuren in je ontwerp) hou dan rekening met de droogtijd van de inkt en de duur van de workshop.

Je begint met een korte uitleg over druktechnieken waarna je aan de slag gaat met het maken van een eigen ontwerp. Deze ga je vervolgens uitzagen en lijmen op een blok of gutsen uit een linoplaat zodat je kunt gaan afdrukken.

Je kunt bij het afdrukken kiezen voor print inkt of acrylverf.

De workshop duurt van 9:00 tot 14:00 en je krijgt daar lunch en koffie of thee bij.

Zowel de koffie/thee als de lunch worden geserveerd in (S)MAAK, een kleine bar achterin de werkplaats waar de workshops gehouden worden. Wij houden van goede koffie met vers gemalen bonen en hebben naast de gewone zakjes thee, ook thee van eigen hand en land. We proberen een gezonde en lekker lunch voor te zetten en houden rekening met eventuele diëten en allergieën.

Het is ook mogelijk om een hele dag een workshop te doen of om bijvoorbeeld de middag te kiezen. De workshop is voor minimaal 2 tot maximaal 4 personen.

Een impressie van wat je tijdens onze workshop gaat leren.

Een workshop kost 60 euro per persoon, exclusief materiaalkosten. Een dagworkshop kost 100 euro per persoon, je kunt dan meer of verschillende afdrukken maken. Voor meer informatie kun je mailen naar info@distortedcreators.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Ontzettende leuke dag gehad bij @distortedcreators met een heerlijke lunch, ambachtelijke koffie en homemade thee. Fijn atelier om in te werken en professionele begeleiding.

art_by_bijsterbosch via instagram

Het was een superleuke dag.

atelierlandfort via instagram

Workshop met studio Nulzet op de HAN

“Waarom krijgen wij niet vaker van deze workshops?”

Studente AIM HAN University