Workshop | simpel sieraad

Je kunt bij ons in het atelier workshops volgen, de basis workshop duurt een halve dag (de workshops vinden plaats op een zaterdag of zondag in overleg). In deze halve dag maak je een simpel sieraad, je eigen ontwerp, van zilver, messing of koper. De workshop duurt van 9:00 tot 14:00 en je krijgt daar lunch en koffie of thee bij.

Zowel de koffie/thee als de lunch worden geserveerd in (S)MAAK, een kleine bar achterin de werkplaats waar de workshops gehouden worden. Wij houden van goede koffie van vers gemalen boontjes en hebben naast de gewone zakjes thee, ook thee van eigen hand en land. We proberen een gezonde en lekker lunch voor te zetten en houden rekening met eventuele diëten en allergieën.

Het is ook mogelijk om een hele dag een workshop te doen of om bijvoorbeeld de middag te kiezen. De workshop is voor minimaal 2 tot maximaal 4 personen.

Een impressie van wat je tijdens onze workshop gaat leren.

Een workshop kost 60 euro per persoon, exclusief materiaalkosten. Een dagworkshop kost 100 euro per persoon, exclusief materiaalkosten. Voor meer informatie kun je mailen naar info@distortedcreators.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Enkele voorbeelden van sieraden die gemaakt zijn tijdens onze workshops.

Wil je meer voorbeelden zien van sieraden die tijdens onze workshops gemaakt zijn? Volg ons dan op facebook of instagram.

Fantastisch resultaat, maar ook zo leuk en bijzonder fijne deskundige begeleiding.

laura,reijmers via instagram