Workshops

Je kunt bij ons in het atelier workshops volgen, een basis workshop duurt een halve dag (de workshops vinden plaats op een zaterdag of zondag in overleg). De workshop duurt van 9:00 tot 14:00 en je krijgt daar lunch en koffie of thee bij.

Het is ook mogelijk om een hele dag een workshop te doen of om bijvoorbeeld de middag te kiezen. De workshops zijn voor minimaal 2 tot maximaal 4 personen. Het is mogelijk om twee verschillende workshops tegelijk te geven, bijvoorbeeld als 2 mensen een sieraad willen maken en 2 een kunstwerk met block print. In dit geval kunnen we maximaal 6 personen helpen.

Zowel de koffie/thee als de lunch worden geserveerd in (S)MAAK, een kleine bar achterin de werkplaats waar de workshops gehouden worden. Wij houden van goede koffie van vers gemalen bonen en hebben naast de gewone zakjes thee, ook thee van eigen hand en land. We proberen een gezonde en lekker lunch voor te zetten en houden rekening met eventuele diëten en allergieën.

Wij bieden momenteel twee workshops aan: maak een simpel sieraad of maak een kunstwerk/ansichtkaart met block of lino print.